MINIATURE DIOR PERFUME 5IN1 : Wangi dan segar sepanjang hari

NEW!!
VERY EXCLUSIVE!!!
HOT ITEMSS
TERLAJAK LARISSS..


wahh wahh stock perfume dior yg tengah ngetop skrang dah masuk dah .... xyah p jauh2 beli kat sini je senang semua ada sayur mayur ikan ja xde hehhee

ramai yg dok tny.. kak perfume dior ada ? da xkak perdume tu ini tu ini.. haa nah dah bawak masuk jgn xbeli plak

PERFUME SET MINIATURE DIOR 5 IN 1
(ada 5 perfume dior tau dalam 1 box . setip hari uollss leh tukar tukar bau tau..so xleh bosan sgt kan)

yang paling best set ni elok sagt la haiiii bg present kat sapa2 mak ka kakak ka awek ka  makcik ka mak angkat ka sapa2 la ,...bau da punya la wangi soft n relex ja xde keras sgt... soft gile bau aman2 giteww

bukak je kotak semerbak kau bau dia.... nk p jalan2 xpayah nk p bawak segedabak beso .haa amik sebotol comel ni masuk lam handbag..senang kan... time masham2 tu dan penat2 bekerja sembur2 sikit ....

miniature ni gred 5a ye 95% mcm original punya... lau nk original boleh li kat shopping2 or mana2 la yg berkaitan ..

walaupon gred 5a tp wangian dia tahan sehingga 8 jam tau
sebotol 5ml okey
Dior Perfumes
Ingredient

INFO SETIAP 1 BOTOL 

Miss Dior:
Miss Dior Perfume
Bau yang Sangat Feminine & Sensuous. Miss Dior dinamakan semula (2011) versi baru / Miss Dior Cherie.. Masa yang Paling BEST pakai adalah di Waktu Petang.. So memang akan Rasa FRESH aje...Miss Dior telah dicipta oleh Francois Demachy.

Dior Dolce Vita:
Dior Dolce Vita
Bau yang Sangat Warm ... Bau Floral yang akan menyegarkan... Masa yang sesuai adalah pada Siang Hari coz akan Segarkan Hari Uolls... Dior Dolce Vita ini dicipta oleh Pierre Bourdon dan Maurice Roger .

Dior J’adore:
Dior J’adore
Kalauu olls nak tahu... Dior J’adore bau bunga yang sangat Segar... Dia ada bau Bunga Melati lagi... For me, Pada yang suka bau yang agak Strong / Kuat, Serta Pada yang Suka bau bunga memang Sangat Sesuai tau.... Dior J’adore dicipta oleh Calice Becker .

Hypnotic Poison Eau Sensuelle:
Dior Poison Perfume
Wangi tau Bau Hypnotic Poison Eau Sensuelle nih... Dia bau Oriental Floral Fragrance. Dia bau Vanilla yang Sweet sangat....Hypnotic Poison Eau Sensuelle dicipta oleh Francois Demachy.

Dior Addict To Life:
Dior Addict
Dior Addict To Life....  Suka bau Bunga & Fruity ... Bau Dior Addict nih memang Best sangat-sangat.... Dior Addict To Life dicipta oleh Francois Demachy, the in-house perfumer of Dior..

OK faham dah ker??? MINIATURE PERFUME DIOR ada 5 wangian dalam 1 box
wangian tahan sehingga 8 jam uolls egi keje sembur je  tghri masih wnagi lagi uollsss
berminat nak order???
harga : RM 56(SM) RM 60(SS) TERMASUK POS
ready stock 

tunggu brg sampai depan pintu 
beli tanpa ragu -ragu
0136046057 

Terima Kasih Membeli MIA SYUHADA SHOP

RASYAN HERBAL CLOVE TOOTHPASTE - UBAT GIGI PALING BERKESAN UNTUK GG KUNING DAN SENSITIF



♡♡RASYAN HERBAL CLOVE TOTHPASTE♡♡(pemutih gigi)
ubat gigi rasyan ni best sanagat tau sebb fungsi2 dia mmg ohsem... jarang ad produk2 ni kat pasaran.
kulit dan cantik ,body dah selim sekali tgk gg eeeeeee kuningnyaaaaaaa (versi terlajak lariss dato' aliff)

tudiaaaa nampak x nampak x??? sebelum kuning2 sebb suke minum kopi dan teh
penggemar coffee, tea dan perokok tegar wajib order 1 tau ..jgn xorder lak murah je ni

berderet2 haaa yg nk dptkan rasyan...

apa yg best sgt dengan rsyan ubat gg ni meh kita share
KEBAIKAN RASYA CLOVE TOOTHPASTE 
  • memutihkan gigi
  • menghilangkan bau mulut
  • megurngkan kerak gigi
  • mengurangi gigi hipersensitif dan anti bakteria

  • jangan kata gigi kuning je. NAFAS BERBAU pun boleh rasa segar tau

MILIKI NAFAS SEGAR SEPANJANG HARI

CARA PENGGUNAAN
○Ambil sedikit ubat pemutih dgn stik yg disediakan,sapu ke gigi,biarkan dalam 2-3minit, kemudian kumur...
○seeloknya di pakai selepas gosok gigi....

berminat nak try x???

harga kami termasuk pos : RM 15+ poslaju rm 6sm rm9ss
ready stock 

dijamin 100% original 
beli tanpa ragu -ragu

Terima Kasih Membeli MIA SYUHADA SHOP

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



- See more at: http://www.miraahussin.com/2011/09/floating-social-button.html#sthash.xBpkrIZd.dpuf
back to top - See more at: http://www.miraahussin.com/2011/09/back-to-top.html#.dpuf